7 arsye pse Zvicra është shteti më i mirë në botë

Web TV August 24, 2019 - 15:31
Lexoni detajet

Zvicra u cilësua si shteti më i mirë në botë për të tretin vit radhazi, kryesisht për shkak të qëndrueshmërisë së saj ekonomike dhe politike.