Ushqimet më të mira për zemrën, trurin dhe mëlçinë

Web TV August 24, 2019 - 14:40
Lexoni detajet

Mënyra se si ushqehemi ka një ndikim të jashtëzakonshëm në trurin dhe mirëqenien mendore si dhe në organet e tjera në trupin e njeriut. 

Në video janë të paraqitura disa nga ushqimet më të mira që duhet ti konsumoni nëse keni problem me zemrën, trurin dhe mëlçinë: