Jeta ndërmjet urisë dhe sëmundjes
yj0MpIBjsvk

Jeta ndërmjet urisë dhe sëmundjes

Web TV shtator 11, 2016 - 11:40
E prekur nga një sëmundje e gjirit, me djalin dy vjet e gjysmë