Veturë si kjo nuk keni parë ndonjëherë

Veturë si kjo nuk keni parë ndonjëherë

Video August 17, 2018 - 10:36
Lexo detajet

Mendoni se keni parë gjithçka?

Kjo video do ua ndryshojë mendjen.

Në një improvizim të pabesueshëm, një person ka krijuar një automjet.

Videoja është postuar në internet dhe është shpërndarë shumë.