I del papritur një veturë në autostradë, aftësia e shoferit eviton përplasjen

I del papritur një veturë në autostradë, aftësia e shoferit eviton përplasjen

Video korrik 26, 2018 - 15:04
Ky është padyshim shoferi më i aftë i kamionit.

Atij iu desh që të largohej nga autostrada, për të evituar përplasjen me veturë.

E gjithë ngjarja ndodhi në Florida, SHBA dhe u publikua në Facebook nga Daily Mail. 

Shikojeni: