Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Pamje tragjike: Vdes para syve te publikut duke recituar Ilahi Islame

Pamje tragjike: Vdes para syve te publikut duke recituar Ilahi Islame

Video June 09, 2018 - 09:41

Në këtë video, kjo vajzë po reciton ilahi Islame ndërsa njerëzit e tjerë dëgjojnë zërin e saj të bukur dhe pastaj diçka tronditëse ndodh për me shume shikoni videon!