Vetëm letra higjienike nuk mund të zëvendësohet me asgjë

Vetëm letra higjienike nuk mund të zëvendësohet me asgjë

Video qershor 06, 2018 - 08:29
Lexo detajet

Me avancimin e teknologjisë viteve të fundit, për gjithçka mund të kemi një zgjidhje tjetër, shkruan "Zëri.info".

Mirëpo, a e keni menduar ndonjëherë se është letra higjienike ajo e cila në asnjë mënyrë nuk mund të zëvendësohet pavarësisht teknologjisë dhe gjërave tjera më të avancuara.

Në video më poshtë mund të shihni rendësin e madhe që ka letra higjienike e cila nuk e ka një zëvendësim të tillë me asgjë tjetër./Zëri/