Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Përzgjedhësi Bernard Challandes flet para ndeshjes me Gambinë: Kundërshtari është i fortë, por ne kemi punuar mirë

Përzgjedhësi Bernard Challandes flet para ndeshjes me Gambinë: Kundërshtari është i fortë, por ne kemi punuar mirë

Sport June 10, 2021 - 23:21
DETAJET

Kosova luan nesër (e premte) miqësoren e radhës kundër Gambisë nga ora 19:00.

Të besuarit e Bernard Challandes kanë zhvilluar stërvitjen e fundit dhe duken gati.

Përzgjedhësi Challandes ka folur para ndeshjes, duke thënë se Gambia është më e fortë se Giunea.

“Ne kemi luajtur kundeër Guineseë. Ishte ekip i mireë, lojeë e mireë. Nuk ishte lojeë e lehteë peër ne. Tani do teë luajmeë kundeër Gambiseë. Kemi keëtu neë Turqi disa ekipe tjera teë Afrikeës si Togo, Nigeri dhe i kemi pareë rezultatet e tyre. Gambia ka fituar kundeër Guineseë”, tha Challandes për faqen zyrtare të FFK-së, shkruan Zeri.info. 

“Kjo do teë thoteë se Gambia eështeë po ashtu njeë ekip shumeë i mireë, i fortë. Ata fituan 1:0. Peër ne do teë jeteë njeë tjeteër ndeshje interesante dhe e veështireë. Gambia ka organizim shumeë teë mireë me formacionin 4-4-2. Shumeë kompakt, agresiv dhe me shpejteësi. Kjo do teë thoteë se do teë kemi probleme tjera”.

“Gjithsesi, mendoj se ekipi eështeë mireë dhe ka beëreë puneë teë mireë. Nuk kemi steërvitur shumeë sepse ka qeneë e pamundur. Njeë diteë pas ndeshjes kemi beëreë rikuperim teë mireë, por edhe sot steërvitje me intensitet teë mireë, por jo shumeë teë reëndeë”.

“Neseër do teë jeteë njeë ndeshje shumeë e veështireë dhe teë shohim se si lojtareët taneë mund teë luajneë peër hereën e dyteë neë teë njëjtën javeë, neë keëteë periudheë. Ndoshta nuk jemi neë formeën e jashteëzakonshme fizike, por lojtareët tashmeë kaneë beëreë puneë teë mireë.

“Ata janeë teë gatsheëm peër teë luftuar dhe neëse duhet teë ndryshojmeë deri neë gjashteë lojtareë, ne do ta beëjmeë. Do ta shohim se cëfareë do teë ndodh neë keëteë ndeshje. Do teë jeteë ndeshje e veështireë, por shpresoj qeë ne ta luajmeë futbollin toneë, teë provojmeë teë qeëndrojmeë mireë neë mbrojtje dhe teë kemi ndoshta edhe posedimin e topit e teë provojmeë teë krijojmeë meë shumeë mundeësi sheënimi”, th ai.

“Kundeër Guineseë ishte mireë. Do teë provojmeë edhe neseër teë luajmeë ndeshje teë mireë. Duhet teë jeteë peër secilin lojtar njeë eksperienceë e mireë keëtu neë Turqi”, ka thënë Challandes. /Zeri.info