Infektuar: 67906
Shëruar: 59174
Vdekur: 1587
Komedi në futbollin e Guatemalës: Kjo nuk shihet as në fulma, futbollisti bëri një truk qesharak për ta ndalur ndeshjen

Komedi në futbollin e Guatemalës: Kjo nuk shihet as në fulma, futbollisti bëri një truk qesharak për ta ndalur ndeshjen

Sport February 23, 2021 - 20:06

Kush shikon futboll rregullisht, mendon se asgjë nuk mund ta befasojë më, por ky padyshim se është një rast konkret.

Skena që ndodhi në ndeshjen e ligës së tretë në kampionatin e Guatemalës, ndoshta nuk shihet as në komeditë më të mira të filmit, shkruan "Zeri.info".

Pamjet e mëposhtme tregojnë në të vërtetë atë që të gjithë futbollistët janë të gatshëm për fitore.

Emrat e klubeve dhe futbollistëve atje nuk kanë rëndësi për ne, por vetëm plani i këtij futbollistit i cili bëri një truk për ta ndalur ndeshjen. /Zeri.info