Infektuar: 40117
Shëruar: 25586
Vdekur: 1026
Këta janë fituesit e çmimeve në turneun e boksit “Adem Jashari”

Këta janë fituesit e çmimeve në turneun e boksit “Adem Jashari”

Sport November 22, 2020 - 16:43

Pas dueleve gjysmëfinale të zhvilluara dje dhe shtatë meçeve finaliste të luajtura sot, ka përfunduar me sukses turneu i 22-të me radhë ndërkombëtar i boksit “Adem Jashari”.

Në fund të turneut u ndanë edhe çmimet e më të mirëve:

Boksieri më i mirë vendos -Besart Pireva (Kosovë)

Boksieri më i mirë i huaj – Kimil Rusonov (Bullgari)

Boksieri më Fair Play – Arsim Hetemi (Maqedoni e Veriut)

Tekniku më i mirë – Esthemes Andrey (Bullgari) dhe

Boksieri më i mirë i turneut u shpall Shpëtim Bajoku (Kosovë).