Infektuar: 17422
Shëruar: 14894
Vdekur: 657
Arsim Kabashi me një mesazh motivues për Ballkanin para ndeshjes me Besën, përmend edhe rastin e Majlinda Kelmendit

Arsim Kabashi me një mesazh motivues për Ballkanin para ndeshjes me Besën, përmend edhe rastin e Majlinda Kelmendit

Sport September 19, 2020 - 14:40

Ballkani do ta nis sot edicionin e ri në Superligën e Kosovës me një duel kundër Besës së Pejës në Brestovik.

Klubi nga Suhareka në kuadër të javës së parë do të përballet me pejanët, duke synuar fillim të mbarë e me fitore, raporton "Zeri.info".

Para fillimit të ndeshjes së sotme, presidenti i Ballkanit, Arsim Kabashi ka uruar për fillimin e edicionit të ri, derisa ka motivuar futbollistët me një mesazh të gjatë.

Madje ai ka përmendur edhe rastin e Majlinda Kelmendit për suksesin e futbollistëve kosovarë.

Mesazhi i plotë i "Cimës" në "Facebook":

"U rrita duke besuar neë suksese, cëdo hereë e kisha mision teë beëja dicëka peër qytetin tim.
Asnjeëhereë nuk e kam vendosor neë dilemeë peërballjen, edhe pse peërballja shpesh hereë ishte sfiduese.
Kosova, vendi qeë meë dha teë gjitha,
Ballkani, klubi i futbollit qeë meë dha kraheët se si peërmbushet eëndrra e teë rinjeëve taneë.
Dashamir teë sportit,qytetareë teë Republikeës, e ndjejeë neë thelleësineë e shpirtit qeë lojtareët e Ballkanit neë sezonin 2019/20 teë cileët dhaneë djerseë neë fusheë peër teë arritur sukseset,sot mund teë ndjehen pak sa teë zhgeënjyer me epilogun e keëti sezoni.
Jemi me ta neë cëdo zhgeënjim eventual, e ndjej edhe peërkushtimin e lojtareëve teë klubit tim Ballkanit,qeë ky epilog eështeë njeë zhgeënjim nga ana e tyre peër teë prezentuar vlerat neë garat evropiane, por mbi gjitha lojtareët taneë janeë teë veteëdijsheëm qeë ky zhvillim i beëneë shumeë meë shumeë më të fort e peërgjegjeës para qytetareëve teë Suharekeës e po ashtu edhe teë Republikeës peër teë dheëneë meë teë mireën neë sezonin e ri 2020/21.
Tani ne na duhet sinergji e teë gjitheë futbollisteëve qeë patën atë hidhërim, mireëpo atë hidhërim duhet t'a kthejneë neë forceë neë peërballjet qeë na presin,duke kaluar cëdo interes personal apo grupor.
Tani ne, nga njeë mision qeë kishim peër Ballkanin na duhet teë arrijmeë neë keëteë fazeë, qeë me puneë, misionin t'a sheëndrrojmeë neë qeëllime peër arritjen e titujve, tituj qeë na munguan neë momentet e fundit.
Ndoshta peër disa mund teë jeteë edhe utopike!, por teë kthehemi pak tek zhvillimi i sportit neë Kosoveë.
Rasti i Majlindeës e shumeë sportisteëve tjereë me suksese veteëmohuese teë jeneë rruga qeë ne si klub t'a kemi s’bashku edhe me klubet tjera qeë teë deëshmojmeë kualitetin qeë kemi si Komb neë areneën ndeërkombeëtare.
Sakrifica , mundi, guximi dhe gatishmeëria janeë vlerat qeë na kaneë peërcjellur si klub gjateë keësaj faze,por ne do i kultivojmeë edhe meë shumeë duke deëshmuar se ne mundemi dhe i’a dalimë

Sot teë gjitheë bashkeëvendaseëve,tifozeëve Suharekas i peërkulem peër respektin qeë meë dhaneë peër gjateë keësaj kohe,qeë zemratë e tyre rraheën me shpejteësineë e peërbashkimit peër suksese.
Lojtareëve neë pafundeësi mireënjoheës peër vlerat qeë prezentuan neë fusheë aty ku edhe fituan simpatineë nga teë gjitheë dashamireët e sportit teë Republikeës së Kosovës dhe më gjër.
Trajnerit Munishi dhe stafit të tij peër angazhimin e pamohuesheëm.
Kryetarit Muharremaj peër peërkrahjen dhe peërcjelljen qeë kishte peër Klubin.
Stafit dhe kryesisë së Ballkanit për punën e palodhëshme.

Suharekeë teë jam mireënjoheës neë peërjeteësi peër teë gjitha qeë meë dhe.

Urime fillimi i sezonit 2020/21!
Urime për të gjithë klubet e Superligës ë

Zoti n’a ndihmofteë,
gjitheëmoneë dhe gjitheëhereë

Na priftë e mbara Suharekë ë". /Zeri.info