Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Ferizaj reagon ashpër pas humbjes nga Flamurtari, kritikon gjyqtarin dhe kërkon reagim nga FFK-ja

Ferizaj reagon ashpër pas humbjes nga Flamurtari, kritikon gjyqtarin dhe kërkon reagim nga FFK-ja

Sport June 29, 2020 - 23:02

Ferizaj ka pësuar humbje në kuadër të javës së 27-të në Superligën e Kosovës në futboll.

Në ndeshjen e zhvilluar dje në Prishtinë, Ferizaj është mposhtur me rezultat 3:2 nga Flamurtari, raporton "Zeri.info".

Megjithatë, klubi ferizaj përmes një postimi në rrjetin social "Facebook" është justifikuar për humbjen e djeshme.

Sipas drejtuesve të Ferizajt, shpresat për mbijetesë në ndeshjen e djeshme ia humbi gjyqtari Shpëtim Murtezi.

Ferizaj e ka akuzuar Murtezin për penalltinë e Flamurtarit, pasi sipas tyre kjo as që kishte ekzistuar.

Reagimi i plotë i Ferizajt:

"REAGIM!

Bordi udheëheqeës I klubit,futbollistik "FC Ferizaj", neëpeërmjet keëtij shkrimi i beëneë teë ditur mbareë opinionit futbolldasheës se peër klubin toneë “FC Ferizaj”, ndarja e drejteësiseë nga gjyqtareët e peërcaktuar nga FFK peër ndeshjen kampionale "FC Flamurtari & FC Ferizaj", u sheëndeërrua neë ankth dhe denim peër " FC Ferizajn" mbi bazeën e lojalitetit teë papareë dhe tejet iritues i shfaqur, neë veqanti nga ndareësi kryesor i drejteësiseë neë fusheë, gjyqtarit teë ndeshjes z. Shpeëtim Murtezi, dhe neë keëteë rast, Bordi njeëzeëri nxjerr keëteë:

Reagim

Ndeshja e djeshme peër klubin toneë FC Ferizajt ishte pothuajse vendimtare peër teë vazhduar e mbajtur gjalleë shpresat peër teë qeneë edhe neë kampionatin e ardhsheëm pjeseë e superligeës, keëteë shpreseë dhe objektiv, e treti dhe humbi gjygtari i ndeshjeës z. Shpeëtim Murtezi seë bashku me ndihmeësit e tij, teë cileët hapur ishin pjeseë e pandareë dhe promotor motivimi peër angazhimin e futbollisteëve teë "FC Flamurtari" peër arritje teë fitoreës dhe asgjeë tjeteër. Pra fitore peër “FC Flamurtarin” deëshiroj gjygtari i ndeshjes dhe ateë e arriti, fillimisht duke akorduar “penalltin” peër “Fc Flamurtari”, e cila fare nuk kishte teë beënte me penallti (shih videon), dhe ateë neë minutat e fundit teë pjeseës seë pareë, kur rezultati neë mes ekipeve ishte baraz (0:0).
Ishte irituese dhe e dhimbshme, kur deëgjosh nga futbollisteët taneë teë cileët janeë teë gatsheëm teë argumentojneë keëteë fakt, lidhur sharjet dhe keërceënimet qeë gjyqtari neë fjaleë ua kishte beëreë, gjateë gjitheë koheës disa prej futbollisteëve si, Behar Bardhit e Fillonit Shaqirit.
Bordi udheëheqeës i klubit FC Ferizaj, keërkon neëpeërmjet keëtij reagimi nga organet kompetente mbrenda Federateës seë Futbollit teë Kosoveës, si dhe institucioneve tjera, teë reagojneë peër teë ndeëshkuar njereëzit e tilleë teë cileët neë emeër teë institucionit teë cilin e peërfaqeësojneë, ndeëshkojneë pa meëshirsheëm shpirtin e futbollisteëve neë fusheë dhe pastaj teë teë gjitheë futbolleëdasheësve, neë keëteë rast teë FC Ferizajt.
Kjo nuk duhet toleruar, kjo eështeë mizerie, krejteësisht e pafaleëshme, patjeteër duhet teë ndaleën keëta njereëz, qeë shuajneë shpresat e teë rinjeëve, neëpeërmjet padrejteësive neë emeër teë drejteësiseë!
Skandaloze!
". /Zeri.info