Dallku rrëfen se çka e pengonte në fushë dhe pse reagonte, madje edhe ndaj bashkëlojtarëve

Dallku rrëfen se çka e pengonte në fushë dhe pse reagonte, madje edhe ndaj bashkëlojtarëve

Sport korrik 18, 2019 - 16:52

Armend Dallku i cili sot dha lajmin e madh për përfundimin e karrierës si futbollist, në rrëfimin e tij të gjatë, në mes tjerash ka thënë se te Prishtina erdhi me synime të mëdha për ta fituar titullin e kampionit, dhe kjo ka bërë që shpesh të jetë impulsiv, shkruan Zëri.info.


Dallku nga dëshira e madhe për të arritur qëllimin shpesh ka reaguar dhe ndaj bashkëlojtarëve të tij dhe atë me të vetmin qëllim që ta shtyjë skuadrën drejt suksesit.

“I falënderoj t’i gjithë bashkëlojtarët dhe Armendi u kërkon falje nëse ndonjëri ndonjëherë është prekur nga unë, e potencoj, gjithmonë qëllimi im ka qenë për të mirë, për t’u përmirësuar që të mësohen me atë profesionalizmin sportiv e që besoj shumë se gjithmonë e kam nisur dhe dëshmuar nga vetja ime, si në trening, qasje të punës dhe angazhim.

Thjesht, unë edhe sot e kam moto, nga momenti i zgjimit nga gjumi kam kërkuar maksimumin e ditës, ta shfrytëzosh ditën dhe mos ta humbësh kot.

Gjithmonë jam nisur nga vetja që në momentin e nisjes në stërvitje duke e demonstruar personalisht, sepse tjetër gjë është të bërtasësh e në anën tjetër mos të bësh asgjë. Besoj se me veprat e mia në fushë e kam dëshmuar se kam dhënë maksimumin. Sidomos besoj me performancën e tre viteve kemi dëshmuar se kemi qenë mbrojtja më e mirë në Superligë duke pësuar bindshëm më së pakti gola”, ka thënë Armend Dallku. /Zëri.info