'Arena Kombëtare' merr formë, vijojnë punimet

'Arena Kombëtare' merr formë, vijojnë punimet

Sport korrik 11, 2019 - 19:25
Detajet

Arena Kombëtare është shumë pranë përfundimit. Impianti i ri sipas gjasave pritet të përfundojë në muajin shtator për të qënë gati për Kombëtaren shqiptare, shhkruan Albeu.com.

Punimet tashmë kanë avancuar në mbi 90% teksa mbeten për tu vënë stolat dhe shtrimi i fushës.

Ndërkohë Arena Kombëtare do të ketë 22 mijë ulëse. Për më shumë shikoni pamjet më të fundit.