Kosova merr pjesë në Kampionatin Ballkanik

Kosova merr pjesë në Kampionatin Ballkanik

Sport June 12, 2019 - 14:24
Detajet

Në qendrën sportive “Sport Center Forza” në Shkup, prej 12-16 qershor do të mbahet Kampionati i 27-të Ballkanik për të rinjtë (U-15 dhe U-18), shkruan faqja zyrtare e FPPK-së, përcjell zeri.info

Shtetet pjesëmarrëse: Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Greqia, Italia, Mali i Zi, Rumania, Serbia, Shqipëria, Sllovenia, Turqia dhe Maqedonia e Veriut

Kosovën në këtë kampionat do ta përfaqësojnë:

A. Juniorë

Aulon Bivolaku (Vushtrria)

Fatih Karabaxhaku, (Lidhja e Prizrenit)

Kreshnik Mahmuti (Lidhja e Prizrenit)

B. Juniore

Alma Hoxha (Ahmet Hoxha),

Alma Mehmeti (Drita)

Bleona Mehmeti (Drita)

C. Kadetë

Blendi Hajdari (Lidhja e Prizrenit) dhe

Jon Bedra (Vllaznimi)

Rilind Gashi (Hasan Prishtina)

Sylejman Qerkini (Ahmet Hoxha),

D. Kadete

Adea Babuni (Vllaznimi

Jerina Rexhepi (Ahmet Hoxha)

Loresa Imeri (Vushtrria)

Shega Hashani (Ahmet Hoxha)

Trajnerë: Ylli Maloku, Admir Boshnjaku, Jeton Azizi, Petrit Drenica, Ridvan Hashani

Gjyqtarë: Bashkim Gashi, Besim Hajdari

Udhëheqës i ekipit: Nehat Çitaku