Alarmante: Ikja e të rinjve, Kosovën e lëshojnë dy lojtarë (VIDEO)

Alarmante: Ikja e të rinjve, Kosovën e lëshojnë dy lojtarë (VIDEO)

Sport prill 20, 2019 - 10:54
Lajmet e fundit nga sporti

Ikja e të rinjëve në kërkim të një jete më të mirë ka goditur edhe klubin më të mirë kosovar në hendbollin e pasluftës KH Besa.

Nga “Karagaçi” janë larguar 2 lojtarë, në qershor i’u bashkohet edhe portieri më i mirë në Kosovë si dhe të tjerë…