1 kilometër radha drejt stadiumit 'Loro Boriçi'

1 kilometër radha drejt stadiumit 'Loro Boriçi'

Sport mars 22, 2019 - 17:23
Detajet

Sot Shqipëria do të përballet me Turqinë prej orës 20:45 në kuadër të kualifikimeve për Evropianin e vitit 2020.

Trafiku drejt Shkodrës është rënduar shumë dhe radha ka shkuar në rreth 1 kilometër, për shkak se drejt stadiumit “Loro Boriçi” po mblidhen tifozët anembanë ku ka shqiptarë.

Mbetet për t’u parë si do të shkojë ky takim, pasi është ndeshja e parë dhe për t’i nisur në mënyrën më të mirë të mundshme këto eleminatore, sonte duhet patjetër një fitore.