Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112
Serbët plaçkisin zyren e Fedetatës Skitare të Kosovës në Brezovicë!

Serbët plaçkisin zyren e Fedetatës Skitare të Kosovës në Brezovicë!

Sport February 14, 2019 - 17:28
Detajet

Institucionet paralele serbe në Brezovicë e kanë dëbuar dhe plaçkitur zyrën e Federatës Skitare të Republikës së Kosovës në Brezovicë.

Lajmim e ka bërë të ditur Milaim Kelmendi, kryetari FSK-së.

“Kjo ka ndodhur pa pëlqimin dhe pa diturinë e federates. Policija janë duke u marrur me rastin”, tha Kelmendi. /Gazeta Olle/