Takimi me Ronaldon ndjenjë e jashtëzakonshme

Takimi me Ronaldon ndjenjë e jashtëzakonshme

Sport shkurt 11, 2019 - 18:33

Të ftuar në emisionin 90+ janë trajneri i KEK-ut Alban Dragusha dhe kryetari i Shoqatës së Gazetarëve Sportiv të Kosovës, Arlind Grantolli.

Alban Dragusha e ka marrë drejtimin e KEK-ut në gjendje jo të mirë, pasi skuadra e tij ka vetëm 1 pikë dhe me gjasa shumë të vogla t’i shpëtojë mbijetesës në Superlogëne  Kosovës.  

“Për ata që janë marrë me futboll 90+ ka pasur mundësi që shtesa të jetë shumë e keqe, duke pësuar edhe humbje në këto minuta shtesë. Kush punon gabon”, tha trajneri i KEK-ut, Alban Dragusha, transmeton zeri.info.

“Kam luajtur me Cristiaono Ronaldon si lojtar i Gramosit, derisa unë isha anëtar i Besës së Kavajës. Pëe mua ka qenë një ngjarje e jashtëzakonshme kur kam luajtur kundër Ronaldos. Jam takuar me Ronaldon në tunel dhe aty kanë qenë edhe lojtarë tjerë si Raul Gutti, Ramos etj.”, tha Dragusha për 90 +.