'Seks-grupi në WhatsApp', sportisti akuzohet për përdhunim, qan në gjykatë

'Seks-grupi në WhatsApp', sportisti akuzohet për përdhunim, qan në gjykatë

Sport janar 11, 2019 - 17:36
Detajet

Një sportist i kriketit është duke u akuzuar për përdhunimin e një gruaje, ani pse gjykata ende nuk ka marrë ndonjë vendim për të.

Ish-anëtari i Worcestershire CCC, Alex Hepburn mohoi kategorikisht këtë vepër, e cila pretendohet se ndodhi në prill tv vitit 2017, duke thënë se kishin bërë mardhënie për 20 minuta, por me dëshirë të dyanshme.

Image

23-vjeçari i tha gjykatësit se paditësja ishte e vetëdijshme dhe se i kishte thënë se është ''duke e shijuar'' atë, raporton Zëri.

Ai, gjithashtu, qau në bankën e të akuzuarve, duke thënë se vajza në fjalë e bëri këtë akt me vetëdëshirë, por pas 20 minutash ishte ngritur duke i thënë se e kishte 'përdhunuar'.

Pasi gjyqtarët nuk morën një vendim, tani Gjykata ka vendosur të sjellë gjykatës të rinjë, dhe se tani do të kemi ri-gjykim.

Tani, ka dalur në 'shesh' edhe një bisedë e Hapburn me shokët e tij, të cilët sfidonin njëri-tjetrin, që të kryenin mardhënie seksuale me vajza të ndryshme.

Image

Përndryshe, kjo nuk është hera e parë që ai akuzohet për përdhunim, pasi që kjo kishte ndodhur edhe në të kaluarën./Zëri/