Ja kur do të luajë Kosova me Shqipërinë në kualifikimet e Evropianit!

Ja kur do të luajë Kosova me Shqipërinë në kualifikimet e Evropianit!

Sport dhjetor 11, 2018 - 14:18
Detajet

Sot në Zvicër është hedhur shorti i Eliminatoreve për Kampionatin Europian të U-21. Kosova do të jetë në grupin 3 së bashku me Anglinë, Austrinë, Turqinë, Shqipërinë dhe Andorrën.

Kosova do të luajë me Shqipërinë më 15 tetor 2019 në Shqipëri dhe më pas më 27 mars 2020 në Kosovë. /Zëri/

Image