Plisat me numrin 9 dhe Haradinaj me ngjyrën e kryeqytetit pastrojnë stadiumin

Plisat me numrin 9 dhe Haradinaj me ngjyrën e kryeqytetit pastrojnë stadiumin

Sport shtator 21, 2018 - 10:00
Lexoni më shumë detaje

“Let’s Do It Kosova” organizon aksion pastrimi afër stadiumit “Fadil Vokrri” në kuadër të fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën” .

Në aksion po merr pjesë kryeministri Ramush Haradinaj dhe rreth 200 tifozë të klubit ë Prishtinës, “PLISAT”. Disa prej tifozëve në bluzat e tyre bartin numrin 9, të cilin e mbante Fadil Vokrri.

Aksionit do t’i bashkohet edhe ndërmarrja “Pastrimi” që do ta shfrytëzojë edhe makinerinë e saj.

Image 
Image