Nesër pastrohet afër stadiumit 'Fadil Vokrri'

Nesër pastrohet afër stadiumit 'Fadil Vokrri'

Sport shtator 20, 2018 - 20:49
Lexo detajet

“Let’s Do It Kosova” ka organizuar për nesër aksion për pastrim afër stadiumit “Fadil Vokrri”.

Sipas komunikatës, në aksion do të marrë pjesë kryeministri Ramush Haradinaj dhe rreth 200 tifozë të klubit ë Prishtinës, “PLISAT”.

Në pastrim do të marrë pjesë edhe ndërmarrja “Pastrimi” që do ta shfrytëzojë edhe makinerinë e saj.