Propozohet pasuesi i Fadil Vokrrit |Dokument

Propozohet pasuesi i Fadil Vokrrit |Dokument

Sport qershor 14, 2018 - 10:49
Lexo tjera detaje

Ende pa përfunduar e pamja për legjendën e futbollit kosovar, Fadil Vokrrin, Lidhja Rajonale e Futbollit të Prizrenit dhe Lidhja Rajonale e Futbollit të Gjilanit kanë ftuar nënkryetarin e FFK-së, Agim Ademin që të thërras kuvendin zgjedhor për të zgjedhur kryetarin e ri të Federatës së Futbollit të Kosovës.

‘GazetaBlic’ ka siguruar një dokument ku shihet se LRF e Gjilanit dhe LRF e Prizrenit kërkojnë që kryetari i ri i FFK-së të zgjedhet menjëherë, në mënyrë që të mos ketë boshllëk institucional.

Sikurse Lidhja Rajonale e Futbollit të Prizrenit ashtu edhe Lidhja Rajonale e Futbollit të Gjilanit kanë propozuar Agim Ademin për kryetar të ri të Federatës së Futbollit të Kosovës.

Vendimin nga LRFP e kanë marrë përfaqësuesit e KF Opojës, KF Ballkanit dhe KF Lirisë.

Image

Image