Trepça ’89 akuzon gjyqytarët për korrupsion

Trepça ’89 akuzon gjyqytarët për korrupsion

Sport shkurt 14, 2018 - 18:20

Trepça ’89 përmes një deklarate i ka akuzuar gjyqtarët Genc Nuzën, Fatlum Berishën dhe Bujar Selimajn, të cilët i fajëson për eliminim nga Llapi. Kampionia aktuale ndihet e dëmtuar qëllimisht dhe ka hedh dyshime për korruptim të gjyqtarëve të lartpërmendur. 

Image