“KIMBOJA” do të ringjitet për titullin ISKA SM!

“KIMBOJA” do të ringjitet për titullin ISKA SM!

Sport shkurt 14, 2018 - 12:54
“Unë luftoj kundër Branko Kojic nga Serbia....

Kik Boksier Sazan Memedi e ka konfirmuar, që me 10 Mars ringjitet në Ring, kësaj here për të luftuar për titullim ISKA SM, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch.

“Unë luftoj kundër Branko Kojic nga Serbia. Ekipi im dhe unë jemi duke u për këtë ndeshje. Jam i lumtur për çdo mbështetje”, shprehet Sazan Kimbo Memedi pas zyrtarizimit të ndeshjes ndaj Kojicit.

Ndeshja do të luhet më qytetin e Luzernit.