Vieri dhe Caracciolo e shijojnë të nxehtin e Floridës

Vieri dhe Caracciolo e shijojnë të nxehtin e Floridës

Sport dhjetor 07, 2017 - 14:35

Pak javë më parë çifti Vieri-Caracciolo kaloi një momenti të vështirë, pasi bukuroshja e ekranit italian, humbi fëmijën në muajt e parë të shtatzanisë. Por duket se gjithçka është hedhur pas krahëve, pasi Bobo dhe Costanza duken të lumtur dhe në formë të shkëlqyer në brigjet e Floridas. I nxehti i Miamit dhe qëndrimi larg mediave mund të sjellë zhvillime të reja, pasi ish-futbollisti dhe ish-velina e “Striscia la Notizia” nuk kanë hequr dorë për krijimin e një familjeje të madhe.

Image

Image

Image

Image