Infektuar: 38431
Shëruar: 23754
Vdekur: 989
Sportisti nga Kosova fiton medaljen e artë në “Rio 2016” për Kroacinë

Sportisti nga Kosova fiton medaljen e artë në “Rio 2016” për Kroacinë

Sport August 10, 2016 - 20:11

Medalje të artë në Lojërat Olimpike ka fituar edhe Kroacia.

Këtë sukses e ka arritur qitësi Josip Glasnoviq, i cili është me prejardhje nga Janjeva në Kosovë.

Duhet theksuar që në këtë vend jeton një pakicë kroate prej qindra vitesh.

Glasnoviq është në moshën 33-vjeçare dhe i papunë.