Shpallje, 10.11.2023

Shpallje, 10.11.2023

Shpallje November 10, 2023 - 09:51

Vaxhide Jerliu shpall të pavlefshme certifikatën e pastiqerisë, Prishtinë.

Valdete Halimaj shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e viteve I, II, III, IV të shkollës së mesme “28 Nëntori”, Prishtinë.

Fisnik Berisha shpall të pavlefshëm indeksin e Fakultetit të Mjekësisë - UP, Prishtinë.

Bajram Drugzani shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës fillore, klasat I – VIII, shkolla fillore “Njazi Rexhepi”, Sllatinë e Epërme - Viti.

Bernard Dani shpall të pavlefshme dëftesat e klasave I – VIII, SHFMU “Zef Lush Marku”, Velezhë.

Agron Zenunaj shpall të pavlefshme dëftesat, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Nazim Seiti shpall të pavlefshme dëftesat e klasave I – VIII, SHME “Ekrem Rexha”, Lubizhdë.

Kybra Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Drilon Kuliqi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e shkollës së mesme “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, Drenas.

Sabri Dallku shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Shtjefën Gjeçovi”, vitet III – IV, Prishtinë.

Bekim Islami shpall të pavlefshme të pavlefshme dëftesat e shkollës fillore “Nexhmi Mustafa”, Sharban.

“Prime Gramosi” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810077398.

Flamur Avdullahu shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Diellza Ali Grajçevci shpall të pavlefshme diplomën, “BSC Ergoterapi”, kolegji “Heimerer”, Prishtinë.

Simon Sylejmani shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “19 Nëntori”, Prishtinë.

Ernest Gashi shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës fillore “Meto Bajraktari”, Prishtinë.

Mentor Mirena shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Minatori”, Teknik i Inxhinierisë, Bardh i Madh.

Hasan Rafuna shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “28 Nëntori”, Prishtinë.

Agim Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e shkollës së mesme “29 Nëntori”, Prishtinë.

Afrim Ruhani shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës fillore “Rilindja”, Prapashticë.

Lulzim Ibrahimi shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Hoxha Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Rrahim Brahimi shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës fillore “Naim Frashëri”, Breznicë.

Remzi Syla shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e shkollës së mesme “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Bahri Zogjani shpall të pavlefshme diplomën e xehetarisë, “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Zhujë Stojkaj shpall të pavlefshme diplomën Shkollës së Lartë Ekonomike Komerciale, Pejë.

Rafet Halili shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Shpejtim Jusufi shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Ahmet Gashi”, Prishtinë.

Valmir Salihi shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme, vitet 11, 12, “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

“Moreta” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810124751.

Shefqet Halili shpall të pavlefshme diplomën e Akademisë Pedagogjike, Prishtinë.

Liridon Ali Hajdini shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës fillore “Zenel Hajdini”, Prishtinë.

Gani Veliu shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Remzi Maloku shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e shkollës së mesme “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, Drenas.

“SHB Dardania” shpall të pavlefshme certifikatën, OJQ, Prishtinë.

“SHB Dardania” shpall të pavlefshme certifikatën e numrit fiskal, OJQ, Prishtinë.

Kompania “Ekos Holding Korporacija DOO” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70370499.

Xhezair Rexhepi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e viteve XI, XII, “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Kompania “AFS Group LLC” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811564980.

Erolind Mireca shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Hivzi Sylejmani”, Fushë-Kosovë.