Përkujtim Ylber Haradinaj, 15.08.2022

Përkujtim Ylber Haradinaj, 15.08.2022

Shpallje August 15, 2022 - 08:05

Sot u bënë 13 vjet pa djalin dhe vëllaun tonë të dashur

Image
Image