Eurokoha shpall konkurs: Agjent i shitjes

Eurokoha shpall konkurs: Agjent i shitjes

Shpallje March 24, 2022 - 15:52
Konkursi mbetet i hapur deri më 4 prill 2022

Detyrat e punës për pozitën Agjent i shitjes:

  • Promovon produktet e kompanisë dhe krijon shitje direkte
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klientë në lidhje me kërkesat e tyre
  • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime në grup

Kualifikimet:

  • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në shitje së paku 1 vit në kategorinë e turizmit
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative

Konkursi mbetet i hapur deri më 4 Prill 2022

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me fotografi, në e-mail [email protected].

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.