“Zëri” shpall konkurs për gazetar/e

“Zëri” shpall konkurs për gazetar/e

Shpallje November 11, 2021 - 15:37

Gazeta “Zëri” shpall konkurs për gazetar/e në rubrikën e "Aktuales".

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dorëzuar CV-në në e-mail të redaksisë: [email protected]

Konkursi është i hapur nga 11.11.2021 deri më 18.11.2021.

Kualifikimet që duhet t’i ketë kandidati/ja për këtë pozitë janë: të ketë të mbaruar fakultetin, të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe drejtshkrimore, si dhe të ketë aftësi të punojë nën presion. Përparësi do të jetë njohja e gjuhës angleze.