Shpallje - banesë me qira, 18.06.2021

Shpallje - banesë me qira, 18.06.2021

Shpallje June 18, 2021 - 09:14

Lëshoj banesën me qira, e re, 60 m², gjendet te ish-“Sllovenia e Sportit”, kati II dhe përbëhet nga salloni me kuzhinë, dhoma e gjumit, korridori, tarraca dhe banja. Ka ngrohje, TV kabllovik. Çmimi 220 euro. Nr. i telefonit: 049 305 310.

**********

Kushtrim Sylejmani shpall të pavlefshme dëftesat, SHMT “28 Nëntori”, Prishtinë.

Mentor Ajeti shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Dr. Ali Sokoli”, Prishtinë.

Laureta Stolliqi shpall të pavlefshme certifikatën, “Amerikan Beauty School”, Ferizaj.

Neki Rexhepi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810167686, Prizren.

Burim Bellamica shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Ukshin Hoti”, Krushë e Madhe.

Mentor Lestrani shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Besart Nika shpall të pavlefshme certifikatën e Testit të Maturës, SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Herolind Thaqi shpall të pavlefshme dëftesat e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Armend Arllati shpall të pavlefshme dëftesat e vitit XI-XII, SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Arton Arllati shpall të pavlefshme dëftesat e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Ardita Jashari shpall të pavlefshëm indeksin me numër: K 337/10, Fakulteti Juridik, UP "Hasan Prishtina", Prishtinë.