Shpallje - banesë me qira, 17.06.2021

Shpallje - banesë me qira, 17.06.2021

Shpallje June 17, 2021 - 11:14

 

Lëshoj banesën me qira, e re, 60 m², gjendet te ish-“Sllovenia e Sportit”, kati II dhe përbëhet nga salloni me kuzhinë, dhoma e gjumit, korridori, tarraca dhe banja. Ka ngrohje, TV kabllovik. Çmimi 220 euro. Nr. i telefonit: 049 305 310.

**********

 

Arjeta Murtezi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHMEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Qëndresa Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHM “Ruzhdi Berisha”, Dragash.

Gani Rrustemi shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Yesim Vulkan shpall të pavlefshme diplomën, SHMLM “Luciano Motroni”, Prizren.

Hylkije Hoti shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Lorenc Antoni”, Prizren.

Egzona Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X dhe XI, SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Mehmet Klinaku shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Meto Bajraktari”, Prishtinë.

Mexhid Ukaj shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Xhelal Hajda – Toni”, Rahovec.

Arben Ahmeti shpall të pavlefshme diplomën, SHM ''Kuvendi i Lezhës'' Viti.