Shpallje - banesë me qira, 16.06.2021

Shpallje - banesë me qira, 16.06.2021

Shpallje June 16, 2021 - 09:38

 

Lëshoj banesën me qira, e re, 60 m², gjendet te ish-“Sllovenia e Sportit”, kati II dhe përbëhet nga salloni me kuzhinë, dhoma e gjumit, korridori, tarraca dhe banja. Ka ngrohje, TV kabllovik. Çmimi 220 euro. Nr. i telefonit: 049 305 310.

**********

Naser Hasani shpall të pavlefshme dëftesat e vitit 1, 2, 3, si dhe diplomën e SHMP “Jonuz Zejnullahu”, Viti.

Leunora Avdyli shpall të pavlefshme diplomën, si dhe dëftesat e klasave 10, 11, 12 të SHMGJ “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Visar Mjaku shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme, gjimnazi “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Valentina Makolli shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Asim Vokshi”, Prishtinë.

“D Image” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 810875388, Prishtinë.

Sabit Tunuzliu shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër unik identifikues 810952144, Prishtinë.