Shpallje - banesë me qira, 15.06.2021

Shpallje - banesë me qira, 15.06.2021

Shpallje June 15, 2021 - 13:39

Lëshoj banesën me qira, e re, 60 m², gjendet te ish-“Sllovenia e Sportit”, kati II dhe përbëhet nga salloni me kuzhinë, dhoma e gjumit, korridori, tarraca dhe banja. Ka ngrohje, TV kabllovik. Çmimi 220 euro. Nr. i telefonit: 049 305 310.

*********

Besim Demaku shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Arben Ajazi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Luigj Gurakuqi”, Sankoc.

Ardit Elshani shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Rasim Kiçina”, Drenas.

Besart Nika shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesën e vitit XII, SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Bedri Bashota shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Xheladin Gashi - Plaku”, Komoran.

Arianit Pasjaqa shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI – IX, SHFMU “Asim Vokshi”, Prishtinë.

Altin Sadiku shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI – IX, SHFMU “Shkëndija”, Hajvali.

Bekim Brajshori shpall të pavlefshme dëftesat e SHM “28 Nëntori”, Prishtinë.

“Lenti” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810971293, Prizren.

Behar Halili shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Armen Shabani shpall të pavlefshme dëftesat e klasës I – IX, SHFMU “Nefit Jusufi”, Mamush.

Diron Ramsha shpall të pavlefshme dëftesat e klasës VI, VII, VIII, “Gymnazium Loyola”,

Prizren.

Blerim Karavidaj shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Viola Kastrati shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Remzi Ademaj”, Prizren.

Luljana (Qeshk) Ramaj shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme, gjimnazi “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Laurent Hajdini shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHME “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Agim Maqedonci shpall të pavlefshme diplomën e SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Era Gërbeshi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XII, SHM “Xhevdet Doda”, Prishtinë.