Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Shpallje, 10.06.2021

Shpallje, 10.06.2021

Shpallje June 10, 2021 - 10:24

Mehdi Qorolli shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

“Hexa” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e TVSH-së me nr. 33036917, Graçanicë.

Azem Dulahi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Naim Shaban Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën, UP - Fakulteti Filozofik, Prishtinë.

Lëshoj banesë me qira, e re, 60 m², gjendet te ish-“Sllovenia e Sportit”, kati II dhe përbëhet nga salloni me kuzhinë, dhoma e gjumit, korridori, tarraca dhe banja. Ka ngrohje, TV kabllovik. Çmimi 220 euro. Nr. i tel. 049 305 310.

Antigona Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat e vitit XI, XII të SHMT “Ismajl Dumoshi”, Obiliq.

Bedri Graiçevci shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Hasin Tasini”, Obiliq.

Shpall të pavlefshme policen e sigurimit me nr. 0007866393, e lëshuar nga kompania ELSING, Prishtinë.

Emire Havolli shpall të pavlefshme diplomën e BA - kolegji “Universi”, Prishtinë.

Erdion Zeneli shpall të pavlefshme dëftesat, diplomën dhe certifikatën e Testit të Maturës të SHMB “Abdyl Frashëri”, Prishtinë.

Bafti Badallaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Altina Bojaxhiu shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Mërgim Zeneli shpall të pavlefshme dëftesën I-V dhe VI-IX të SHFMU “Ernest Koliqi”, Babush – Lipjan.

Mërgim Zeneli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII të kolegjit “Aga Xhite”, Ferizaj.

Liridona Tasholli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHMGJ “Ulpiana”, Lipjan.