Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Shpallje, 07.06.2021

Shpallje, 07.06.2021

Shpallje June 07, 2021 - 09:49

Nafije Emini shpall të pavlefshme dëftesat e klasës 10, 11, 12, si dhe diplomën e shkollës së mesme “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Ardita Gashi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XI, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Arlinda Gashi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI-IX, shkolla e mesme e ulët “Vëllezërit Frashëri”, Lipjan.

Valdete Bacaku shpall të pavlefshme dëftesat e vitit I, II, III, IV të SHMM “Dr. Ali Sokoli”, Prishtinë.

Ekrem Rexhepi shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Anita Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Xhevë Lladrovci”, Drenas.

Migjen Sopi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Labinot Dvorani shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Përparim Seferi shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Bajram Curri”, Nekoc.

Samir Mulafazliu shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Florijan Domgjoni shpall të pavlefshme certifikatën për kuzhinier - QPS, Prizren.

Elma Osmani shpall të pavlefshme diplomën, SHMLM “Luciano Motroni”, Prizren.

Liridon Ajeti shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

Edon Hasani shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHMP “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Labinot Leci shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Nexhmedin Mustafa”, Besi - Prishtinë.

Bukurije Haxhiaj Rexhaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Njomëza Kabashi Kryeziu shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Njomëza Kabashi Kryeziu shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Dëshmorët e Kabashit”, Korishë.

Enver Bytyqi shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.