Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Shpallje, 06.05.2021

Shpallje, 06.05.2021

Shpallje May 06, 2021 - 09:25

Dr. Ilir Hasanaj shpall të pavlefshme vulën personale me numër të licencës KO - 05581 - 01 dhe me numër të vulës 02364, e lëshuar nga Oda e Mjekëve e Kosovës, Prishtinë.

Almedin Nura shpall të pavlefshme diplomën, SHM "Kuvendi i Lezhes", Viti.

Blerim D. Mustafa shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 811468116.

Halil Beqiri shpall të pavlefshme certifikatën e kursit të ndërtimtarisë, e lëshuar nga Qendra për Aftësim Profesional më 05.05.2021.

Kastriot Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Sela Bazaj shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Zenel Hajdini”, Tërstenik.

Mustafa Miftari shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”, Drenas.

Besim Shehu shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Rilindja”, Dobrashec.

Adelina Bylykbashi shpall të pavlefshme dëftesën, SHFMU “Zenel Hajdini”, Drenas.

Sylhane Kukaj shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Migjeni”, Baicë.

Xhavit Brahimi shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Arif Shala”, Korroticë e Poshtme.

Burim Ramadani shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Migjeni”, Baicë.

Arian Shllaki shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Gjon Buzuku”, Prizren.

Sevgi Bala shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatën dhe diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Ndërmarrja e sigurimit “Parthner” shpall të pavlefshme certifikatën deklaruese të TVSH-së me numër 810582909, Prizren.

Muhamet Bojaxhiu shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Lorenc Antoni”, Prizren.

Ramiz Sopaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit, NNTSH “Geti”, me nr. 80319347, Suharekë.

Musli Hoxhaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Raif Hoti shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Dardan Fetaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ, Suharekë.

Safet Haxhiaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 71316599, Suharekë.

Alban Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën nëntëvjeçare, SHF “Shkëndija”, Suharekë.