Infektuar: 105864
Shëruar: 96322
Vdekur: 2195
Shpallje, 29.04.2021

Shpallje, 29.04.2021

Shpallje April 29, 2021 - 14:17

Gazmend Bala shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810057564, Drenas.

Daut Hajrizi shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Lavdim Mala shpall të pavlefshme dëftesat e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Elmi Gashi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Luigj Gurakuqi”, Klinë.

Taulant Gruda shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Safete Seferaj shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Rineta Hykolli shpall të pavlefshme dëftesat e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Bardhyl Gashi shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Hasan Prishtina”, Llapushnik.

“Froni 1” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810155524, Prishtinë.

Lundrim Berisha shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Sami Frashëri”, Prishtinë.

Faton Haxholli shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Arbend Berlajolli shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM "Gjon Buzuku", Prizren.

Agim Kelmendi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

Arian Buzhala shpall të pavlefshme dëftesat dhe certifikatën e notave SHM ''Jeta e Re'' Suharekë.

Hava Shala shpall të pavlefshme dëftesën nëntëvjeqare SHM ''Edit Durham'' Mushtishtë.

Albin Morina shpall të pavlefshme diplomën e SHMM ''Luciano Motroni'', Prizren.

Bukurie Rexhaj Haxhiaj shpall të pavlefshme dëftesën ë SHM ''Migjeni'' Gjinoc - Suharekë