Infektuar: 97996
Shëruar: 82064
Vdekur: 1988
Shpallje, 08.04.2021

Shpallje, 08.04.2021

Shpallje April 08, 2021 - 12:05

NPT “Cengiz” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 80328770, Prizren.

Getoar Muçaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Rexhep Rexha shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Ismail Dumoshi”, Prishtinë.

Naim Zejnullahu shpall të pavlefshme diplomën e SHMET “Gjin Gazulli”, Prishtinë.

Taulant Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMGJ “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

Artan Veseli shpall të pavlefshme certifikatën e SHF “Shkëndija”, Hajvali.

Hava Gashi Biçkaj shpall të pavlefshme diplomën e SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

“City-Group” LLC shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810821638, Prishtinë.

Shpresa Reçica shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Nexhmi Mustafa”, Besi.

Sadije Balaj shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Bajram Curri”, Nekoc.

Arijan Hajdari shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Shukri Karavidaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 81149807, si dhe nr. fiskal, Drenas.

Sefedin Muja shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Valon Morina shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMGJ “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.