Infektuar: 97996
Shëruar: 82064
Vdekur: 1988
Shpallje, 30.03.2021

Shpallje, 30.03.2021

Shpallje March 30, 2021 - 12:07

Fatjona Bajrami shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Funda Maqiteva shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Florent Kurtollari shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Remzi Ademaj”, Prizren.

Emin Hakiqi shpall të pavlefshme dëftesat e SHMT. “F. S. Noli”, Podujevë.

Jakup Gashi shpall të pavlefshme dëftesat e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Sylejman hyseni shpall të pavlefshme dëftesat e SHF “L. Gurakuqi”, Batllavë.

Aferdita Qunaku shpall të pavlefshme dëftesat e SHF “Afrimi e Fazliu”, Lluzhan.

Elizabeta Mehmeti shpall të pavlefshme dëftesat e SHF “Naim Frashëri”, Podujevë

Fatlum Hyseni shpall të pavlefshme dëftesat e SHF, Buricë.

Gëzim Hyseni shpall të pavlefshme diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Remzi Kutleshi certifikatën e biznesit me nr. 810181164.

Vedat Musliu shpall të pavlefshme diplomën e klasës X, SHML “F. S. Noli”, Podujevë.

Izedin Visoka shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Musli Dumoshi”, Dumosh.

Besim Agushi shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “Isa Boletini”, Podujevë.

Bunjamin Uka shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “F. S. Noli”, Podujevë.

Muhamet Haziri shpall të pavlefshme diplomën e SHME “Isa Boletini”, Podujevë.

Lorent Hoxha shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Ali Hadri”, Obranqë.

Sadat Stublla shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Shefki Kuleta”, Tërnavë.

Djellona Rexhepi shpall të pavlefshme diplomën e SHMU “Naim Frashëri”,
Podujevë.

Burim Ibrahimi shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Afrimi e Fahriu”, Lluzhan.

Kastriot Ismaili shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “F. S. Noli”, Podujevë.

Edita Latifi shpall të pavlefshme diplomën dhe tri dëftesat e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Arian Bllaca shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810004490, Podujevë.

Fuad Uka shpall të pavlefshme diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Selman Balaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70388243, Podujevë.

Avni Maqkafci shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “Isa Boletini”, Podujevë.

Adonis Osmani shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Manastiri”, Gllamnik.

Gezim Hasani shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “F. S. Noli”, Podujevë.

Naim Havolli shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810093930, Podujevë.

Daut Havolli shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811297763, Podujevë.

Fahrije Parduzi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Iljas Kastrati shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Ali Hadri”, Rekë.

Ismail Kastrati shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “Isa Boletini”, Podujevë.

Arblina Shabani shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHME “Isa Boletini”,
Podujevë.

Donjeta Dermaku shpall të pavlefshme diplomën e SHF “E. Maloku”, Podujevë. 

Mehmet Zhitia shpall të pavlefshme diplomën e SHF “K. i Manastirit”, Gllamnik.

Sylejman Elezi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70091089, Podujevë.

Bajram Seta shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 700862107, Podujevë.

Ardiana Arifi shpall të pavlefshme diplomën e SHF “E. Maloku”, Podujevë.

Ahmet Seta shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70998335, Podujevë.

Muad Potera shpall të pavlefshme diplomën e SHF “E. Maloku”, Podujevë.

Xhevat Pervetica shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “I. Boletini”, Podujevë.

Valdet Hoti shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810188567, Podujevë.

Ismet Rexhepi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Ilir Stublla shpall të pavlefshme diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Hakif Mehmeti shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “F. S. Noli”, Podujevë.

Esat Hoti shpall të pavlefshme diplomën dhe dy dëftesat e SHMT “F. S. Noli”, Podujevë.

Halit Zhugolli shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811279208, Podujevë.

Erblina Hasani shpall të pavlefshme diplomën dhe tri dëftesat e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Lirim Berisha shpall të pavlefshme dëftesat e SHF “Eqrem Çabej”, Buricë.

Naser Babatinca shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “F. S. Noli”, Podujevë.

Erdin Jashari shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Gazmend Sinani shpall të pavlefshme diplomën e SHF “E. Maloku”, Podujevë.

Ramadan Mekolli shpall të pavlefshme diplomën dhe tri dëftesat e SHMLE “Isa Boletini”, Podujevë.

Shefki Januzi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Fatmir Qitaku shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “F. S. Noli”, Podujevë.

Shaban Kukaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810790784, Podujevë.

Drilon Elezi shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Afrimi dhe Fahriu”, Shakovicë.

Rabije Behrami shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Drita”, Majac.

Arijan Salihu shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHME “Isa Boletini”, Podujevë.

Bujar Maqastena shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Nuhi Gashi”, Bradash.

Valon Aliu shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “I. Boletini”, Podujevë.

Mehdi Jaholli shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70632802, Podujevë.

Nerxhivane Muzaqi shpall të pavlefshme dëftesën e vitit të parë, SHME “I. Boletini”,
Podujevë.

Arbër Dema shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811419656, Podujevë.

Lumnie Beqiri shpall të pavlefshme diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Raimonda Sadiku shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “I. Boletini”, Podujevë.

Liridon Jusufi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “A. Xhuvani”, Podujevë.

Gani Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Hasan Tahsini”, Obiliq.

Flandrina Demiri shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme të mjekësisë “Dr. Ali Sokoli”.

Veton Rexha shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Dituria”, Ivajë, Kaçanik.

Nehat Mema shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Kadri Zeka”, Dubravë - Kaçanik.

Mimoza Shabani shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, III, IV, SHMGJ “Kuvendi Arbërit”, Ferizaj.

Leotrim Halili shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Liridon Halili shpall të pavlefshme dëftesën e vitit 1, 2, 3, 4, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Margarita Halili shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12, 13 dhe diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Kushtrim Gashi shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Valdrina Gurgurovci shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Gjon Serreçi”, Ferizaj.

Mistaf Miftari shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit “Redoni” SHPK me nr 70902273, Ferizaj.

Njazi Mumqilla shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Ganimete Tërbeshi”, Ferizaj.

Besim Sabedini shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Bekim Frangu shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70586509, NT “Leoni Compatero”, Ferizaj.

Eris Berisha shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Agon Zenini shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Nazmi Osmani”.

Rilind Idrizi shpall të pavlefshme certifikatën e nivelit 2, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Agon Qorrolli shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811430818.

Tevide Sallahu shpall të pavlefshme dëftesën e kasës 1-8, shkolla fillore “Dituria” – Dardani.

Arton Limani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Vezir Jashari”, Ferizaj.

Ensar Sadiku shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Figjrije Aliu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Figjerije Aliu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Konstadin Kristoforidhi”, Nerodime.

Tefik Dashu shpall të pavlefshme certifikatën e QAP, Ferizaj.

Melihate Ilazi shpall të pavlefshme diplomën e SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Ardita Zeneli Sahiti shpall të pavlefshme diplomën SHMGJ “Sami Frashëri”, Prishtinë.

Durim Ruhani shpall të pavlefshme diplomën SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Ajet Saraqi shpall të pavlefshme diplomën e QSHT “Nikolla Teslla”, Obiliq.

Naser Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e QSHT “19 Nëntori”, Prishtinë.

“Zone” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810040494, Prishtinë.

Qendrim Dedinca shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “17 Shkurti”, Obiliq.