Infektuar: 102742
Shëruar: 89141
Vdekur: 2105
Shpallje, 02.03.2021

Shpallje, 02.03.2021

Shpallje March 02, 2021 - 11:10

Hajrije Vullkan shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Fisnik Karjagdiu shpall të pavlefshme tri dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Davt Temaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70313680, Prizren.

Milka Dacic shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Luiano Motroni”, Prizren.

Albin Avdulahi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHME “Ymer Prizreni”, Prizren

Qendresa Lushaj shpall të pavlefshme dëftesat e klasës VI – IX, SHFMU “Ibrahim Fehmiu”, Prizren.

Irfan Tafili shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka”, në Kaçanik.

Hetem Grajçevci shpall të pavlefshëm letërnjoftimin e Republikës së Kosovës, i lëshuar në Obiliq.

Gentiana Bajraktari shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e gjimnazit “Sami Frashëri”, Prishtinë.

Gentiana Bajraktari shpall të pavlefshme diplomën e Fakultetit Ekonomik, UP “Hasan Prishtina”, Prishtinë.

Shkodran Latifi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “28 Nëntori”, Prishtinë.

“Bletaria Natyral” SHPK,shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me nr. 71315177,Prishtinë.

Agim Sahiti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I-VIII të SHFMU “Skënderbeu”, Kraisht - Lipjan.

Heset Rrustemi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I-VIII, SHFMU “Idriz Ajeti”, Shalë - Lipjan.

Meriton Tërdevci shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Adnan Bylykbashi shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Taulant Nebihu shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Rasim Kiçina”, Drenas.

Festim Ademi shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Rasim Kiçina”, Drenas.

Reshat Ibriqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Xheladin Gashi-Plaku”, Drenas.

Bekim Haziraj shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Shotë Galica”, Tërdec.

Fitore Zymeri shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Violeta Llazicani shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Zenel Hajdini”, Tërstenik.

Liridon Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Samir Misini shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Ruzhdi Berisha”, Dragash.