Infektuar: 73048
Shëruar: 61986
Vdekur: 1649
Shpallje, 15.02.2021

Shpallje, 15.02.2021

Shpallje February 15, 2021 - 10:37

 

Urim Fanaj shpall të pavlefshme certifikatën për kuzhinier, QAP, Prizren.

Arian Kadrija shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Anton Çetta”, në Skenderaj.

Hafir Bajra shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Bajram Curri”, Nekoc.

Arton Avdullahu shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Xheladin Gashi-Plaku”, Komoran.

Arton Avdullahu shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Bujar Gërguri shpall të pavlefshme dëftesat dhe dhe certifikatën profesionale të SHM “Hivzi Sulejmani”, Fushë Kosovë.

Vlora Cikaqi shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “28 Nëntori”, Doberdelan.

Egzon Gashi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit nr. 70728222, kafeneja “Rrota”, Suharekë.

Ruzhdi Kabashi shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Altiona Ahmeti shpall të pavlefshme dëftesën nëntëvjeçare, SHF “Dëshmorët e Kombit”, Vraniq.

Esat Sylaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Agim Prebreza shpall të pavlefshme dëftesat e vitit I, II, III, IV dhe diplomën e SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Vaid Misini shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Jonuz Zejnullahu”, Viti.