Infektuar: 70185
Shëruar: 313132
Vdekur: 1616
Shpallje, 21.01.2021

Shpallje, 21.01.2021

Shpallje January 21, 2021 - 10:47
Shpallje

 

Blend Selimi shpall të pavlefshme dëftesat e SHMT "Ismaijl Dumoshi", Obiliq.

Albionit Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Meto Bajraktari”, Prishtinë.

Faton Behluli shpall të pavlefshme dëftesën e SHMT “28 Nëntori”, Prishtinë.

Valdete Istogu shpall të pavlefshme dëftesat e vitit I, II, III, IV të SHMM “Dr. Ali Sokoli”, Prishtinë.

Fidan Racaj shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHMLP “Ismail Dumoshi”, Obiliq.

 

Autotaksi Berham Sezallari shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 71266001, Prizren.

Sitki Softa shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810594607, Prizren.

Skender Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e SHMP “Xhevë Lladrovci”, Gllanasellë.

Basri Ahmeti shpall të pavlefshme policën e sigurimit të veturës me nr. 7558781, kompania “Eurosig”, Prishtinë.

“Ima” SHPK shpall të pavlefshme policën e sigurimit të veturës me nr. 7675844, kompania “Eurosig”, Prishtinë.

“Ima” SHPK shpall të pavlefshme policën e sigurimit të veturës me nr. 7706583, kompania “Eurosig”, Prishtinë.

Kaltrina Dedinca shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X dhe XI, SHMLP “Ismail Dumoshi”, Obiliq.

Veton Lacaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI-IX të SHFMU “Skënderbeu”, Kraisht – Lipjan.

Vilson Gjergjaj shpall të pavlefshme dëftesat e klasës X, XI, XII të SHMT “Nexhmedin Nixha”, në Gjakovë.

Rajmond Qerimi shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Besfort Berisha shpall të pavlefshme dëftesat e klasës X, XI, XII dhe diplomën e gjimnazit “Asllan Berisha” në Rogovë, KK Gjakovë.

Mendehi Karaqica shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Gj. K. Skënderbeu”, në Llazicë.

Meriton Elshani shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Gani Elshani”, Krajkovë.

Milaim Veliqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Cen Gashi shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Valton Gashi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Gj. K. Skënderbeu”, Llazicë.

Mon Gjakolaj shpall të pavlefshme diplomën QAP "Dituria" bukëpjekës 2004, Prizren.

Adea Tyfekciu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës Xl, Gymnazium “Loyola”, Prizren.