Infektuar: 70185
Shëruar: 313132
Vdekur: 1616
Shpallje - banesë me qira, 20.01.2021

Shpallje - banesë me qira, 20.01.2021

Shpallje January 20, 2021 - 09:58
Shpallje

 

Lëshoj banesën me qira, dydhomëshe, e mobiluar dhe me nxemje qendrore. Banesa gjendet në Tokbahçe, rruga “Mbretëresha Teutë”, ka rrugë të asfaltuar dhe parking të shtetit, përparësi kanë çiftet bashkëshortore dhe shtetasit e huaj. Banesa posedon të gjitha orenditë shtëpiake. Në afërsi ka shitore dhe disa restorante.

Telefon: 044/558 - 976

*********

 

Afërdita Obërtinca shpall të pavlefshme dëftesën dhe diplomën e SHM “Hivzi Sulejmani”, Fushë Kosovë.

Albert Haxholli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XI, SHMLP “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

“Nëntë Vëllezërit” SHPK shpall të pavlefshme policën e sigurimit nga kompania “Elsig” me numër 7670994, Prishtinë.

Nasuf Dervisholli shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Hivzi Sulejmani”, Fushë Kosovë.

Alban Selmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, XIII, SHMB “Abdyl Frashëri”, Prishtinë.

Hyzri Llabjani shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gjin Gazulli”, Prishtinë.

Miranda Bejta shpall të pavlefshme dëftesën e SHMU “Halil Alidema”, prej klasës 6 deri 9, Pozhoran.

Xhemë Kabashi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit nr. 70985446, NNSH “Kabe Dekor”, Suharekë.

Trimnor Elshani shpall të pavlefshme dëftesën vitit XI, SHMT “Skender Luarasi”, Suharekë.

Hajriz Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Ilir Ahmeti shpall të pavlefshme diplomën e SHMB “Abdyl Frashëri”, Prishtinë.

Selim Mustafa shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Vlladimir Nazor”, Prishtinë.

Fazli Elshani shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Naser Beqiri shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Jonuz Zejnullahu”, Goshic – Viti.

Ismet Shala shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Albert Murseli shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Bajram Curri”, Drenas.

Ahmet Dvorani shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Naim Frashëri”, Gllobar.

Drenusha Bujupi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMGJ “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Sherife Gashi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Astrit Prenaj shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Kadri Kusari”, në Gjakovë.

Lulzim Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat tetëvjeçare, SHF “Kongresi i Manastirit”, Studençan.

Debatik Buzhala shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Skender Luarasi”, Suharekë.

Osman Morina shpall të pavlefshme diplomën SHMT “Skender Luarasi”, Suharekë.

Egzon Shala të pavlefshme dëftesën nëntëvjeçare, SHF “Edit Durham”, Mushtisht.

Orhan Ugraj shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Dituria”, Samadraxhë.

Elhame Elshani-Gutaj të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Xhem Kabashi shpall të pavlefshëm biznesin me nr. 811041219, Suharekë.

Hilmi Musaj shpall të pavlefshëm biznesin nr. 602208846, Suharekë.