Infektuar: 67906
Shëruar: 59174
Vdekur: 1587
Shpallje - banesë me qira, 19.01.2021

Shpallje - banesë me qira, 19.01.2021

Shpallje January 19, 2021 - 10:42
Shpallje

Lëshoj banesën me qira, dydhomëshe, e mobiluar dhe me nxemje qendrore. Banesa gjendet në Tokbahçe, rruga “Mbretëresha Teutë”, ka rrugë të asfaltuar dhe parking të shtetit, përparësi kanë çiftet bashkëshortore dhe shtetasit e huaj. Banesa posedon të gjitha orenditë shtëpiake. Në afërsi ka shitore dhe disa restorante.

Telefon: 044/558 - 976

*********

Tasim Seydulla shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Kreshnik Gigollaj shpall të pavlefshme katër dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Petrit Sylejmani shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810602898, Prizren.

 

NTSH “Sig -B - travel” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70519283, Prishtinë.

NNP “Arditi – ndërtimi” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 80205953, Podujevë.

Granit Grainca shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Eqrem Çabej”, Prishtinë.

Luljeta Hasani shpall të pavlefshme dëftesat I dhe II të SHM - QAMO “Nikolla Teslla”, Obiliq.

Luljeta Hasani shpall të pavlefshme dëftesat III dhe IV të SHMEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Obiliq.

Unë, Nrek Dulaj, shpall të pavlefshme faksimilen e Odës, me kodin e licencës 01402-01.04 dhe me numër të anëtarësisë 921, internist, 19.01.2021, Nrek Dulaj, Prizren.

Jeton Ahmeti shpall të pavlefshme dëftesat e vitit I, II, III, IV të shkollës së mesme “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Andrias Kerhani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI - IX të SHFMU “Atë Gjergj Fishta”, në Bishtazhin, KK Gjakovë. Fletëpagesa nr. 020866.