Infektuar: 67906
Shëruar: 59174
Vdekur: 1587
Shpallje, 18.01.2021

Shpallje, 18.01.2021

Shpallje January 18, 2021 - 12:04
Shpallje

Lëshoj banesën me qira, dydhomëshe, e mobiluar dhe me nxemje qendrore. Banesa gjendet në Tokbahçe, rruga “Mbretëresha Teutë”, ka rrugë të asfaltuar dhe parking të shtetit, përparësi kanë çiftet bashkëshortore dhe shtetasit e huaj. Banesa posedon të gjitha orenditë shtëpiake. Në afërsi ka shitore dhe disa restorante.

Telefon: 044/558 - 976

******

Fitore Azemi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI – IX, SHMU “Bafti Haxhiu”, Viti.

 

Dardan Gashi shpall të pavlefshme diplomën, dëftesat dhe certifikatën e Maturës, SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Kastriot Bala shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Dukagjin Gashi shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Qendrim Imeri shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Valdrin Imeri shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Dëshmorët e Drenicës”, Qikatovë e Vjetër.

Mervete Pasjaqa shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Fidan Osmani shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e shkollës së mesme ekonomike “Hoxhë Kadri Prishtina”, në Prishtinë.

Diar Alidema shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Meto Bajraktari”, Prishtinë.

Ela Jonuzi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI, VII, VIII, IX, SHF “28 Nëntori”, Bresanë.

Lulzim Krasbiqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Teuta”, Grashticë.

Fadil Uka shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Ismaijl Dumoshi”, Obiliq.

Feride Abazi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Asim Vokshi”, Prishtinë.

Valmir Cocaj shpall të pavlefshme certifikatën për furrtar, QAP “Dituria”, Prizren.

DPH “Shqipëria” shpall të pavlefshme certifikatën e numrit fiskal 600665171, Prizren.

Lirije Avdyli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1, 2, 3, 4 dhe diplomën e SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Fatos Bela shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Asim Islami shpall të pavlefshme certifikatën e QAP, Ferizaj.

Beqir Xheladini shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, SHF “Ganimete Tërbeshi”, Ferizaj.

Fitim Demiri shpall të pavlefshme certifikatën e QAP, Ferizaj.

Bashkim Ahmeti shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Bajram Curri”, Nekoc.

Blerim Ademi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Rilindja”, Dobrashec.

Lirikena Dubovci shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Dëshmorët e Drenicës”, Qikatovë e Vjetër.

Ardian Fejza shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Rilindja”, Dobrashec.

Bedri Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Jusuf Gërvalla”, Negroc.

Albiard Çela shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.