Infektuar: 67906
Shëruar: 59174
Vdekur: 1587
Shpallje dhe banesë me qira, 15.01.2021

Shpallje dhe banesë me qira, 15.01.2021

Shpallje January 15, 2021 - 10:19
Shpallje

SHPALLJE

Lëshoj banesën me qira, dydhomëshe, e mobiluar dhe me nxemje qendrore. Banesa gjendet në Tokbahçe, rruga “Mbretëresha Teutë”, ka rrugë të asfaltuar dhe parking të shtetit, përparësi kanë çiftet bashkëshortore dhe shtetasit e huaj. Banesa posedon të gjitha orenditë shtëpiake. Në afërsi ka shitore dhe disa restorante.

Telefon: 044/558 - 976

*********

Edona Imeri shpall të pavlefshme dëftesat e klasës 10, 11, 12, 13 të shkollës së mesme “Kuvendi i Lezhës”, Sllatinë – Viti.

Teuta Daullxhiu shpall të pavlefshme vulën - faksimilen e mjekëve specialistë, KO - 00853-01-08, e lëshuar nga OMK-ja, Prizren.

Zenun Tolaj shpall të pavlefshme diplomën e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës në Programin Konsultiv, UP “Hasan Prishtina”, Prishtinë.

Armend Qerkini shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Fatmir Dedushi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I-VIII të SHFMU “Hajredin Bajrami”, Magure – Lipjan.

Përparim Dedushi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit, NSH “Keramika-P” me numër 71029808, Lipjan.
 

Blendijana Mataj shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Hysni Zajmi”, në Gjakovë.

Valentina Morina shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Skender Luarasi”, Suharekë.

Sadri Llugaxhija shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit, NNP “Ibercuk”, me nr. 70590484, Suharekë.

Leonora Kolgeci shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit “B.I” me nr. 810169046, Suharekë.

Smajl Hoti shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Kongresi Manastirit”, Studençan.

Ramadan Gashi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit nr. 70989913, NTSH “Agrico”, Suharekë.

Ramadan Gashi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit SHPK “Aurora Food” me nr. 71196704, Suharekë.

 

Avdi (Sejdi) Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e Fakultetit Ekonomik, drejtimi Zhvillim ekonomik – UP “Hasan Prishtina”, Prishtinë.

Kushtrim Sahiti shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Sami Frashëri”, Prishtinë.

Argjenta Maliqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Dr. Ali Sokoli”, Prishtinë.

Shkelzen Bajraktari shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM "Gjon Buzuku" Prizren.