Infektuar: 58088
Shëruar: 50953
Vdekur: 1456
Shpallje, banesë me qira, 14.01.2020

Shpallje, banesë me qira, 14.01.2020

Shpallje January 14, 2021 - 11:32
Shpallje

SHPALLJE

Lëshoj banesën me qira, dydhomëshe, e mobiluar dhe me nxemje qendrore. Banesa gjendet në Tokbahçe, rruga “Mbretëresha Teutë”, ka rrugë të asfaltuar dhe parking të shtetit, përparësi kanë çiftet bashkëshortore dhe shtetasit e huaj. Banesa posedon të gjitha orenditë shtëpiake. Në afërsi ka shitore dhe disa restorante.

Telefon: 044/558 - 976

*********

 

NTP "Eurogoma Trade" shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70051792, Prishtinë.

Nerimane Halimi shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Dr. Ali Sokoli”, Prishtinë.

Fisnik Tahiri shpall të pavlefshme diplomën e SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Krenare Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatën dhe diplomën e SHM “Hivzi Sylejmani”, Fushë Kosovë.

Plein Devie shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810173964, Prishtinë.

Sokol Maksuti shpall të pavlefshme diplomën e SHP – Prishtinë, grupi i batit.

Besjan Nuredini shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Jeta e Re”, Greme.

Meriman Pulaj shpall të pavlefshme diplomën Murator – Fasader, QAP “Dituria”, Prizren.

Autotaksi Xheladin Adra shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 71141713, Prizren.

Xhavit I. Bytyqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70732580, Prizren.

“Ylli & Albani” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70495058, Prizren.

Shahe Beka shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Nexhmedin Nixha”, në Gjakovë.

Bashkim Sahiti shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Hamide Duraku shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Ibrahim Bardhi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Mehmet Gradica”, Gradicë.

Nazmi Xhinovci shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Elena Gjika”, Makërmal.

Hasim Kurteshi shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Rasim Kiçina”, Drenas.

Xhevat Gashi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Arton Morina shpall të pavlefshme dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Argjent Tasholli shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 810725054, Gadime – Lipjan.

Ibush Olluri shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Selim brestovci shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I-VIII të SHFMU “Skënderbeu”, Kraisht – Lipjan.

Emran Dedushi shpall të pavlefshëm dëftesën e klasës I-VIII të SHFMU “Skënderbeu”, Kraisht – Lipjan.

Rrezon Hetemi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit “Orienti Mobile” SHPK, Lipjan.

Ramiz Kelmendi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër unik identifikues 810506107, Prishtinë.

Sheribane Halimi shpall të pavlefshme diplomën e kolegjit “AAB” me nr. 1592/15, Fushë Kosovë.

“Egzoni B” shpall të pavlefshme certifikatën e TVSH-s me nr. 330356916, Prishtinë.